Image

Запуск Платформи за правові реформи для ОГС

0 Comments

Суспільні зміни неможливі без участі представників громадського сектору. Для того, щоб ефективно впливати на порядок денний, важливо сформувати потужну спільноту однодумців. Саме з цією метою було створено Платформу за правові реформи для ОГС до якої в якості співзасновника долучився Карітас України.

Платформа стане своєрідним драйвером і майданчиком для адвокації змін. Основним орієнтиром для діяльності Платформи є Карта правових реформ для громадянського суспільства, адже в ній зосереджено стратегію розвитку правового середовища для ОГС. Повну версію Карти можна переглянути за посиланням: http://bit.ly/LegalRoadmapCSOs.

Запрошуємо представників організацій-членів мережі Карітасу в Україні, їх партнерів громадських, міжнародних і благодійних організацій, волонтерських рухів та усіх бажаючих на презентацію Платформи за правові реформи для ОГС, щоб познайомитися ближче з роботою Платформи та дізнатися, як долучитися до спільноти однодумців й  узяти участь в адвокації змін.

Дата: 23 лютого 2021 року

Час: 14:00-15:15

Платформа: Zoom

Реєструйтеся за посиланням: http://bit.ly/3qobr5P і ми вам надішлемо посилання на Запуск Платформи, та завчасно нагадаємо про неї.

Співініціаторами Платформи стали вже 18 громадських об’єднань: ISAR Єднання, Центр демократії та верховенства права, УНЦПД, Карітас України, Центр прав людини ZMINA, Центр політико-правових реформ, Українська Гельсінська спілка з прав людини (УГСПЛ), Центр громадянських свобод, Міжнародний фонд “Відродження”, Разом проти корупції, Асоціація сприяння самоорганізації населення, Українська Волонтерська Служба, Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (Асоціація УМДПЛ), Реанімаційний пакет реформ (РПР), Одеський інститут соціальних технологій, Жіночий Антикорупційний Рух, Національна скаутська організація ПЛАСТ та Лабораторія розвитку інновацій.

Хочете також стати учасником Платформи? Заповнюйте анкету: https://cutt.ly/kkPcL2w

Зміни творять власноруч — долучайтеся!

У разі виникнення додаткових запитань, звертайтесь до Валерії Дідик, менеджерки проєктів ЦЕДЕМ за телефоном 0935664058 або на електронну пошту v.didyk@cedem.org.ua.

Запуск та реалізація Платформи за правові реформи для ОГС відбувається завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США) в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь