Наші партнери

Caritas Germany – німецька асоціація Caritas є католицькою асоціацією незалежної допомоги та найбільшою асоціацією соціальної допомоги в Німеччині. У своїх приблизно 25 000 закладах і службах Карітас пропонує ефективну допомогу людям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Це також допомагає формувати соціальний та соціально-політичний розвиток.
Caritas Denmark  – гуманітарна організація католицької церкви, є частиною Карітас Інтернаціоналіс разом з осередками Карітас у 165 країнах. Карітас Дані співпрацює з католицькими парафіями та школами в Данії, щоб підтримувати проєкти на національному та міжнародному рівнях. Фінансується приватними донорами та Міністерством закордонних справ Данії, є членом Global Fokus, датської мережі НГО.
Caritas Europa – мережа осередків надання гуманітарної допомоги з розвитку і надання соціальних послуг. Заснована у 1971 році як Eurocaritas. У 1992 році перейменована у Caritas Europa. Секретпаріат організацйі знаходиться в Брюселі, Бельгія.

Карітас Норвегії був заснований у 1952 році як Norsk Katolsk Flyktninghjelp (Норвезька Католицька Допомога біженцям) Католицькою Церквою в Норвегії. Caritas Norway працює як незалежна гуманітарна організація. На міжнародному рівні Caritas Norway працює переважно через партнерство з іншими єпархіальними та національними організаціями Caritas, Caritas Internationalis та Caritas Europa. Усередині країни Карітас Норвегії співпрацює з парафіяльними групами Карітас, групами діаспори, NUK (Національна католицька молодіжна організація) і норвезькими католицькими єпархіями, звертаючись особливо до мігрантів і біженців.

Kyivstar – соціально відповідальна компанія, яка активно працює в цьому напрямку з 2006 року. Як лідер телекомунікаційного ринку вважає своєю місією відкривати нові можливості для України та змінювати життя людей на краще. Саме цей принцип закладено в основу стратегії корпоративної соціальної відповідальності компанії, основними напрямками якої є: цифрова інклюзія, розвиток підприємництва, безпека в інтернеті, корпоративне волонтерство та партнерство заради миру.
Cordaid – міжнародна організація з надання допомоги в надзвичайних ситуаціях та розвитку, яка працює на основі цінностей, переважно в країнах, які постраждали від конфліктів. Заснована у 1999 році. Головний офіс знаходиться у Гаазі, Нідерланди.
Caritas Austria — організація соціальної допомоги Римо-Католицької Церкви та член Caritas Internationalis, яка була заснована у 1903 році. В Австрії дев’ять єпархій. Кожна єпархія звітує перед установою Карітас, яка підпорядковується єпархіальному єпископу, а не Карітасу Австрії.
Caritas Spain — офіційна організація Католицької Церкви в Іспанії з благодійності та соціальної допомоги, заснована Іспанською єпископською конференцією. 9 березня 1981 року вона була зареєстрована як релігійна організація в Міністерстві юстиції Іспанії.
Caritas Internationalis – конфедерація 164 регіональних католицьких допомогових служб, організацій соціальної роботи та міжнародного розвитку, які працюють більш ніж у 200 країнах і територіях усього світу.
Caritas Polska – благодійна установа Католицької Церкви та найбільша соціальна та благодійна організація в Польщі, яка надає професійну, багатовимірну допомогу ізольованим, бідним та тим, хто йде по життю з різними недоліками. Caritas Polska посилається на чітко визначені євангельські цінності, які встановлюють критерії оцінки соціальної реальності та відповідні принципи діяльності: принцип спільного добра, субсидіарності, солідарності та соціальної любові.
Caritas Belgium – частина всесвітньої мережі Caritas Internationalis Римо-Католицької Церкви. Caritas Belgium зосереджується на 3 темах: окрім подолання бідності , це християнська ідентичність і душпастирство , а також добровільне зобов’язання. Таким чином виконує функцію перехрестя між різними організаціями Caritas, церковною та християнською спільнотою, а також із суспільством загалом.
Caritas France – фундація, присвячена боротьбі з бідністю та відчуженням. Фонд Карітас Франції був створений у 2009 році. Наразі фонд фінансує та надає консультації  ініціативам із боротьби з бідністю у Франції та в усьому світі: це проєкти, що задовольняють основні потреби найбільш вразливих верств населення, інноваційні проекти, ініціативи соціальної та солідарної економіки. З 2009 року фундація виділила понад 35,5 мільйонів євро на фінансування проектів.
Caritas Switzerland – благодійний фонд, котрий прагне допомогти людям у Швейцарії, які постраждали від бідності та є соціально незахищеними. У Швейцарії близько 530 000 людей страждають від бідності. Незважаючи на те, що держава захищає їх від абсолютної бідності, фінансові труднощі часто тягнуть за собою соціальну стигматизацію, яка потім може призвести до соціальної ізоляції, Карітас пропонує підтримку людям, які постраждали від бідності, а також займається розслідуванням причин бідності.
Caritas Korea – був заснований у 1975 році як «Комітет людського розвитку» з місією побудови справжньої спільноти, сповненої християнської справедливості та любові, де знехтувані та бідні можуть вести гідне життя в турботливому суспільстві з божественним правом на самоповагу незалежно від віри чи вірування. У 1979 році Caritas Korea став повноправним членом Caritas Internationalis.
Caritas Latvia – благодійний фонд, заснований латвійськими католицькими церквами у 2004 році. Він діяв з 1990 року як організація допомоги в католицькій церкві Латвії, але не мав офіційного визнання з боку єпископів. Сьогодні є частиною міжнародної структури Caritas Internationalis та Caritas Europa.
Renovabis –  благодійна організація Римо-Католицької Церкви в Німеччині, заснована в 1993 році для допомоги людям у Східній та Центральній Європі. Його головний офіс розташований у Фрайзінгу, Німеччина.

Catholic Near East Welfare Association була заснована Папою Пієм XI у 1926 році як підтримка для людей у потребі на Близькому Сході, у Північно-Східній Африці, в Індії та у Східній Європі.

Catholic Relief Services засновано в 1943 році католицькими єпископами Сполучених Штатів Америки для служіння тим, хто пережив Другу світову війну в Європі. Відтоді масштаби організації значно розширились і охопили понад 130 мільйонів людей у ​​понад 100 країнах на п’яти континентах.

Заснований у 2019 році, Український гуманітарний фонд (UHF) є інструментом, доступним донорам для об’єднання їхніх внесків в єдині, нецільові фонди, щоб дозволити гуманітарним партнерам надавати своєчасну, скоординовану та принципову допомогу в рамках Планів гуманітарного реагування. UHF підтримує пріоритети, викладені в Плані гуманітарного реагування на 2022 рік для України, насамперед спрямовані на потребу в критично важливому гуманітарному доступі на непідконтрольних Уряду територіях і підтримку зусиль із поєднання гуманітарної діяльності та діяльності з розвитку на підконтрольних Уряду територіях.

Союз Українських Організацій в Австралії (Australian Federation of Ukrainian Organisations) – центральне об’єднання українських громадських організацій в Австралії для репрезентації та координації праці, засноване 1950 у Мельбурні.
UNHCR (Управління Верховного комісара ООН у справах біженців) — агентство системи Організації Об’єднаних Націй, що займається захистом та підтримкою біженців, сприяє їх місцевій інтеграції, добровільному поверненню на батьківщину чи переселенню до третьої країни.
Procter & Gamble — американська транснаціональна корпорація зі штаб-квартирою у місті Цинцинаті, штат Огайо, США. Компанія P&G надає особливого значення турботі про суспільство через реалізацію соціальних і благодійних проектів.
Dyckerhoff Україна – Східний підрозділ Дікергофф, що входить до складу Buzzi Unicem. Buzzi Unicem – це корпорація з головним офісом в Італії, яка керує заводами в 13 країнах і налічує майже 10 000 співробітників у всьому світі.
AB InBev Efes  – один із лідерів українського пивоварного ринку та спільним підприємством найбільшої у світі пивоварної компанії Anheuser-Busch InBev, а також найбільшої пивоварної компанії Туреччини Anadolu Efes. На території України компанія має 3 броварні: в Чернігові, Миколаєві та Харкові. Як соціально-відповідальна компанія реалізує ряд ініціатив у всіх містах присутності.
ELEKS — IT-компанія з українським корінням, яка надає послуги з розробки програмних продуктів, консультування та забезпечення контролю якості. Входить до 100 найкращих аутсорсингових підприємств світу 2022 року.

Luxoft входить до числа найбільших ІТ-компаній України, та створює інноваційні технологічні рішення для клієнтів у сферах фінансів, автомобілебудування, енергетики, рітейлу, охорони здоров’я, туризму, медіа та розваг, тощо.