Image

“Я – справжня”: у Тернополі розпочали проект для підлітків

0 Comments

Проект для дівчат під назвою “Я — справжня” вже втретє організовують працівники проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» у Карітасі Тернопіль. Ініціатива об’єднала десятьох учасниць. Вони вчитимуться піклуватися про власну красу та здоров’я.

Щотижня учасниці проекту отримуватимуть найнеобхідніші знання, новий досвід та позитивні емоції від справжніх фахівців. Віримо, що це допоможе кожній дівчині виростати і ставати щасливою, гармонійною, душевною.

“Розпочалася подорож для нової групи чудесних, юних, веселих та творчих дівчат, котра, віримо, наблизить їх до зустрічі із собою, собою справжньою. Віримо, що це допоможе кожній дівчині виростати і ставати щасливою, гармонійною, душевною. На першому занятті дівчата змогли ближче познайомитись та налаштуватися на командну роботу з новими емоціями, адже багато цікавого попереду. Ефективний результат вдається тільки у випадку, якщо вам дуууже подобається те, що ви робите”, – зазначають організатори.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь