Image

Ваші смс на номер 88010 тепер допомагають безпритульним вижити в час пандемії

0 Comments

З плакатів і телеекранів українців переконливо закликають залишатися вдома. Це визнано найефективнішим способом боротьби з коронавірусним захворюванням COVID-19. Але що робити тим, у кого дому немає та хто не може самоізолюватись?

З метою підтримки безпритульних, Карітас України тимчасово виділив короткий благодійний SMS-номер 88010 на збір коштів в рамках соціального проекту «КарантинБезДому».

На “дні” суспільства може опинитися кожен з нас, тому впродовж наступних трьох місяців ваша SMS на номер 88010 – це 25 гривень на допомогу безпритульним.

Варто зазначити, що Карітас опікується безпритульними людьми у щонайменше 12 центрах, які знаходяться у всіх куточках нашої держави. Це і безкоштовне харчування, і дах над головою та можливість відпочити. Карітас – це місце, де безхатченки можуть змінити своє життя. Тут їм надають юридичну, медичну, психологічну допомогу та духовну опіку.

Якщо ж у вас є можливість та бажання допомогти нам нагодувати безпритульних та придбати для них такі необхідні маски та санітайзери – надсилайте SMS на номер 88010.

Послуга доступна для абонентів передплати “Київстар”, “Vodafone Україна”, “lifecell Україна” для всіх абонентів “ТриМоб”.

Повідомлення на номер 88010 може містити будь-які символи.

▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒

Карітас України не фінансується за рахунок SMS-пожертв.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь