Image

Станьте добрим бігуном разом із Карітасом України!

0 Comments

Карітас України з’явився на платформі благодійних забігів Kind Challenge!

І тепер ми розшукуємо бігунів, які хочуть піклуватись не лише про своє здоров’я, а й допомагати потребуючим разом з нами! Не має значення, ви займаєтесь бігом професійно або ж виключно для задоволення та підтримки тіла в тонусі – ви нам підходите!

Kind Challenge – це благодійна фандрейзингова платформа, де кожен охочий може створити благодійний марафон та зібрати кошти для підтримки різних доброчинних організацій, серед яких тепер і Карітас України: https://kindchallenge.net/foundation/caritas-ukraine.

Мета Kind Challenge – популяризувати благодійність та показати, що добрі діла можна робити по різному, і кожен за своїми вподобаннями та хобі ладен допомагати іншим. 

На жаль, біг не генерує гроші. Але бігом на довгі дистанції ви звертаєте увагу на проблему – збір коштів для тих, хто цього потребує.

Як підтримати діяльність Карітасу України на платформі Kind Challenge:

Авторизуйся та обери

  • Карітас України як благодійний фонд, якому будеш допомагати
  • забіг, до дати якого будеш збирати кошти
  • суму коштів, яку хочеш зібрати для фонду до дати старту

А ви знали, що..?:

50 гривень – це один гарячий обід для потребуючого.

1700 гривень – це місячна опіка над самотньою бабусею чи дідусем.

833700 грн – річний бюджет одного центру Карітасу по роботі з людьми, які мають інвалідність.

Тож бігайте, залучайте до благодійного бігу друзів і знайомих, збирайте гроші на благодійність та діліться вашими результатами у соцмережах!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь