Image

Реабілітація ветеранів АТО в центрі “Назарет”

0 Comments

В Карітасі України триває проєкт «Програма реабілітації ветеранів та їх родин, що постраждали внаслідок збройного конфлікту на Сході України».

Головна мета проєкту надати ветеранам та членам їх сім’ї комфортну, ефективну та безпечну соціальну підтримку та допомогти з адаптацію після повернення з війни.

Як пояснює керівник програм Реабілітаційного центру «Назарет», Володимир Ярошевський, головне завдання реабілітації це знову зробити людину щасливою, адже щасливі не потребують ні алкоголю, ні наркотиків.

Попри всі труднощі, які доводиться долати в процесі одужання, учасники проєкту сповнені оптимізму і відкрито діляться своїми історіями, адже впевнені, що можуть для когось стати прикладом та мотивацією до дій.

Проект підтримки ветеранів «Програма реабілітації ветеранів та їх родин, що постраждали внаслідок триваючого збройного конфлікту на Сході України» здійснюється за підтримки «Союзу Українських Організацій в Австралії»(AFUO-СУОА) в тісній кооперації з Міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Долучайтесь до допомоги ветеранам: https://cutt.ly/aYCQktD


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь