Image

Ще один ветеран АТО повернувся до повноцінного життя

0 Comments

Another participant of the Veterans Project, Victor N., successfully completed a several-month rehabilitation course at the Nazareth Rehabilitation Center and returned to a full life.

The veteran has not only found the strength to overcome addictions but also successfully become employed, met new friends, regained confident future perspectives.

Ще один учасник проекту «Програма реабілітації ветеранів та їх родин, що постраждали внаслідок триваючого збройного конфлікту на сході України» Віктор Н*. успішно пройшов потужний курс реабілітації в Реабілітаційному Центрі Назарет та повернувся до повноцінного життя.

Ветеран не тільки знайшов сили подолати залежність, а й також успішно знайшов роботу, нових друзів, повернув собі впевнений погляд в майбутнє.

«Повернувшись із зони АТО, мені було дуже важко прийняти той факт, що там залишились мої друзі, і багато хто з них загинув. Я втратив дуже багато близьких мені по духу людей. Було важко, і я зіткнувся з такою проблемою як алкоголь і наркотики. Моє життя пішло під уклон», – ділиться ветеран АТО своєю життєвою історією.

Проект здійснюється за підтримки «Союзу Українських Організацій в Австралії» (AFUO – СУОА) в тісній кооперації з Міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

*Прізвище та ім’я змінені.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь