Набори гігієнічних засобів для для бенефіціарів з інвалідністю в буферній зоні

Забезпечення важкохворих людей засобами гігієни та продуктами харчування – одна з основних складових мульти-секторального проекту, який виконує Карітас Маріуполь в буферній зоні.

Карантинні обмеження в першу чергу негативно впливають на людей прикутих до ліжка. Закриття локальних торгових точок і неможливість вільного переміщення до лікувальних закладів – це фактори,  які негативно впливають на якість життя цієї категорії людей.

Люди похилого віку в першу чергу знаходяться в групі максимального ризику, де тривалість життя напряму залежить від її якості. Наші набори спеціальних гігієнічних засобів зроблені з урахуванням особливостей цієї групи бенефіціарів та спрямовані на отримання максимального комфорту при їх використанні.

Проект «Надання мультісекторальної допомоги людям похилого віку, які проживають в зоні 0-5 км уздовж лінії зіткнення та знаходяться в стані ізоляції через пандемію COVID-19 в Україні, 2020» фінансується за ПІДТРИМКИ гуманітарного Фонду Для України (@OCHA_Ukraine, @CBPFs, # CBPFs #UkraineHumanitarianFund, #InvestInHumanity, unocha.org/ukraine)

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/