Image

Представники Карітасу України взли участь у тренінгу щодо підвищення стандартів підзвітності

0 Comments

21-23 лютого 2022 року, у Сараєво відбувся тренінг присвяченій темі підзвітності та навчання, що є важливою складовою реалізації проектів в мережі Карітасу України. Захід відбувся в рамках проекту (ABC-EUAV) «Підтримка та розбудова спроможностей за допомоги волонтерів Євросоюзу».

ABC-EUAV – це проект під керівництвом Карітасу Європи, що об’єднує вісім національних організацій Карітасу з Австрії, Румунії, Вірменії, Косово, Грузії, України, Боснії та Герцеговини і Сербії. Проект здійснюється за фінансової підтримки Волонтерської ініціативи ЄС та спрямований на розширення існуючого потенціалу організацій у сфері зменшення ризиків стихійних лих та готовності до надзвичайних ситуацій, а також на створення ефективної системи управління волонтерами.

Карітас України завжди працює над підвищенням стандартів підзвітності задля покращення якості послуг та ефективності імплементації проектної діяльності та прагне вивчати уроки зі своїх проектів задля кращого реагування на нові виклики. Під час тренінгу відбувся обмін досвідом з колегами із Карітасів Австрії, Боснії та Герцоговини, Грузії, Вірменії, та Сербії.

«Участь у тренінгу дала мені можливість поглибити знання у сфері підзвітності та навчання, проаналізувати наявні механізми роботи з моніторингом проектів крізь призму підзвітності та знайти шляхи покращення практик у Карітасі України. Також була рада обміну досвідом з іншими країнами учасниками проекту. Переконалась, що ми злагоджено працюємо над спільними цілями», – зазначила Наталія Антонів, менеджер з моніторингу та оцінки проектів Карітас України.

Робота ведеться в рамках проекту «Підтримка та розбудова спроможностей за допомоги волонтерів Євросоюзу” (ABC-EUAV) 

#EUAidVolunteers


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь