Image

Карітас України бере участь у міжнародній конференції «Викорінювання сучасного рабства – як ми можемо досягти успіху?»

0 Comments

8-9 лютого 2022 року міжнародний альянс «Santa Marta Group», за підтримки Міграційної комісії Німецької єпископської конференції, проведе свою першу європейську конференцію.

Тема конференції: «Викорінювання сучасного рабства – як нам досягти успіху?» Торгівля людьми та експлуатація праці в Європі».

У зв’язку з пандемією COVID-19, захід відбудеться у форматі відеоконференції.

«Santa Marta Group» – це альянс високопоставлених представників церкви та правоохоронних органів із понад 30 країн, а також інших урядових та неурядових організацій. Вперше він зібрався у 2014 році на запрошення Папи Франциска, який зробив боротьбу з рабством пріоритетом свого понтифікату. Метою діяльності групи є розробка спільних та ефективних стратегій протидії торгівлі людьми та експлуатації.

Конференція присвячена Європі. Захід об’єднує партнерів з усього континенту, з метою обговорення конкретних кроків щодо запобігання та боротьби з торгівлею людьми та надання рекомендацій представникам церкви та громадським організаціям, а також особам, які приймають рішення.

У відеоконференції візьме участь менеджер проєктів з протидії торгівлі людьми Карітасу України Наталія Голинська, яка розповість про плідну співпрацю церкви та поліції в боротьбі з трудовою експлуатацією.

Актуальну програму заходу можна завантажити тут.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь