Image

Карітас Івано-Франківськ організовує серію тренінгів з медіації для представників ОТГ

0 Comments

Як уникнути конфліктів у громаді, або вже якщо є проблема, то як мирно її розв’язати? Карітас Івано-Франківськ організовує серію тренінгів з медіації для представників ОТГ. У навчанні беруть участь соціальні працівники, соціальні педагоги, психологи та психотерапевти.

Навчання проводить Радислав Петрів, голова ГО “Школа лідерства”, національний тренер з лідерства, тренер з розв’язання конфліктів, медіатор, лікар-психолог. На першій зустрічі говорили про основи конфлікту, намагалися зрозуміти суть конфлікту за допомогою різнобічного аналізу різних його аспектів. Розглядали такі інструменти конфлікту, як “дерево конфлікту” та “картографія конфлікту”.

Психолог Карітасу Галина Шовкопляс провела тренінг зі стресостійкості особистості, навчала, як долати вплив стресу на організм.

Дуже корисно та цікаво. Адже навчитися сприймати один одного такими, як ми є та зрозуміти, що ми не можемо змінити іншу людини, ми можемо змінитися самі – дуже цінні знання та вміння. Тож, вчимося, надихаємо. Далі буде…

Заходи проводяться в рамках проекту “Долаючи розломи у громадах, що постраждала від конфлікту: від зцілення до співпраці” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та Карітасу Німеччини.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь