Формуємо підприємницькі вміння підлітків

Підприємницька компетентність – це модель поведінки, яка дозволяє людині успішно втілювати власні задуми в життя. Що їй для цього необхідно? Вміти планувати свою діяльність, застосовувати творчі та інноваційні підходи до роботи, а в разі потреби – ризикувати.

Працівники проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» розпочали формувати підприємницькі вміння підлітків. Протягом місяця хлопці й дівчата відвідують заняття на яких навчаються стратегій бізнес-планування, виготовлення продукції, соціальної відповідальності, участі в ухваленні рішень, продажу, комунікації з колегами та партнерами тощо.

Відвідуючи заняття, молоді люди проявляють ініціативу у створенні та реалізації власного продукту, а працівники та волонтери дбають про всі необхідні умови для цього.

Гроші, виручені від продажу товарів будуть витрачені на потреби, які діти визначили пріоритетними: оновлення спортивного залу в Карітасі!

Ми дякуємо нашим волонтерам за співпрацю та допомогу в розвитку теми, яка може кардинально покращити шанси молодих людей у майбутньому.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/