Image

Продовжуємо реалізовувати проєкт зі сприяння впровадження цифрових технологій

0 Comments

Нещодавно у селі Михайлевичі координатор проєкту civic tech Наталія Голинська провела групову консультацію для місцевих мешканців, на якій розповіла про доступні онлайн-технології на сайті ДМР, а також практично продемонструвала роботу деяких послуг.

Команда наших працівників – Уляна Яжик та Назарій Грицик провели індивідуальні та групові консультації. У рамах діяльності проекту соціальні працівники поспілкувалися із підлітками Дрогобицької ОТГ, які були учасниками Школи Волонтера. Говорили про важливість сучасних технологій у нашому житті.

Проєктом передбачено підвищення обізнаності та залучення представників уразливих груп до використання інструментів civic tech через створення та запуск доступної послуги консультативно-технічної допомоги на базі Соціальних центрів Карітасу; сприяння вдосконалення та впровадження інструментів civic tech на місцевому рівні.

Проєкт «Сприяння впровадженню цифрових технологій в процес взаємодії громади та місцевої влади в Дрогобицькій та Нововолинській ОТГ» реалізується Карітасом України в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь