Виконавчі директори продовжують навчання в рамках програми Learning Path II

З 24 по 26 жовтня у Львові проходив 3-й модуль у рамках навчальної програми для виконавчих директорів Learning Path II (Навчальний Шлях). Програма має на меті постійне підвищення професійного рівня команд локальних осередків Карітасу. Серед охоплених тем модул: фінансовий менеджмент; Адвокація та локальне партнерство; як надавати конструктивний зворотній зв’язок а також в перший день учасники заходу мали можливість провести день духовної віднови.

Спікерами та тренерами стали:

Духовна віднова. о. Олексій Саранчук – Духівник УКУ, працівник Деканату Душпастирських Справ УКУ, священнослужитель УГКЦ.

Фінансовий менеджмент: Віталій Марценюк – керівник фінансового відділу Карітасу України, фахівець з фінансового менеджменту для неприбуткових організацій.

Адвокація та локальне партнерство: Ростислав Кісь – керівник юридичного відділу та фахівець з адвокації Карітасу України

Про те як надавати конструктивний зворотній зв’язок розповідала Наталія Кузьма – тренерка з комунікативних навичок, медіаторка, перемовниця, НЛП-практик, громадська лідерка.

День духовної віднови став для учасників заходу хорошим стартом, де вони мали нагоду відновити свій духовний та емоційний стан перед початком інтенсивного навчання. За другий день учасники навчальної програми встигли прослухати тренінг по зворотному зв’язку, спробувати різні практичні вправи, попрацювали в парах та в команді. А після обіду відбувся тренінг з адвокації. Також в цей день з виконавчими директорами зустрілась президент Карітасу України пані Тетяна Ставничою. В часі зустрічі було тепле спілкування, відповіді на питання, а також обговорення викликів і планів на майбутнє. На третій день учасники мали змогу разом тренером на прикладі одного виконаного домашнього завдання розглянути складений операційний бюджет Карітасу.

Щиро дякуємо усім учасникам, які мали змогу приїхати на це навчання, за бажання дізнаватися щось нове і вдосконалюватися, тим самим професійно зростаючи і покращуючи роботу своїх команд.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати наші благодійні проекти – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/