Презентували програму для ТГ в Донецькій та Луганській областях

11 листопада 2021 року, відбулася зустріч з нагоди нової співпраці та запуску проєкту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг» для територіальних громад в Донецькій та Луганській областях.

В онлайн-зустрічі взяли участь керівники соціальних департаментів, керівники центрів надання соціальних послуг, а також партнерські громадські організації в Луганській та Донецькій областях.

Представники Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ)  більш детально розказали про програму ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України».

Зі свого боку, команда Карітасу України презентувала тренінговий компонент проєкту, який включає навчання управлінців/менеджменту (керівників/заступників керівників соціальних відділів та закладів) щодо основ організації надання соціальних послуг та їх бюджетування і навчання соціальних працівників стандартам домашнього догляду та паліативної допомоги.

Вже з 23 листопада перші онлайн-тренінги стартують в Донецькій та Луганській областях.

Перелік партнерських громад Донецької та Луганської областей, які беруть участь в проєкті: Селидівська, Покровська, Новогродівська, Шахівська, Добропільська, Іллінівська, Лиманська, Миколаївська, Черкаська, Мангушська, Біловодська, Старобільська, Марківська, Чмирівська, Новоайдарська, Лозно-Олександрівська, Нижньодуванська, Красноріченська, Лисичанська, Білокуракінська

Діяльність здійснюється в межах проєкту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг», що реалізується МБФ «Карітас України» та фінансується GIZ на замовлення Уряду Федеративної Республіки Німеччина та з фінансування, що надається Європейським Союзом в рамках програми «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України».

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/