ВАЖЛИВО: КАРІТАС УКРАЇНИ ВІДКРИВАЄ ФАХОВУ КОНСУЛЬТАТИВНУ ЛІНІЮ ПІДТРИМКИ

ЛІНІЯ ПІДТРИМКИ ПРАЦЮЄ ЗА НОМЕРОМ 0 800 330 919

Коли?

10 січня – 30 червня 2023 р.

Хто може звернутися?

✔️ Мешканці та ВПО (Луганська, Донецька, Херсонська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Дніпропетровська, Запорізька, Чернігівська обл.) – ті, що перебувають у цих областях або мусили з них виїхати.

✔️ Керівники та працівники соціальних закладів і установ, соціальні працівники, соціальні робітники, волонтери та члени громад з цих та інших областей України, які приймають ВПО з Луганської, Донецької, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Чернігівської областей.

Хто консультує і коли?

– Соціальний працівник, фахівець із догляду за хворими (понеділок, 14:00 – 18:00)

– Юрист (вівторок, 14:00 – 18:00)

– Лікар (середа і четвер, 14:00 – 18:00)

– Психолог-психотерапевт (п’ятниця, 16:00 – 20:00)

Дзвоніть, якщо ви потребуєте фахової підтримки і розмови. Особливо якщо ви залучені у процес надання соціальних послуг на всіх рівнях або є волонтерами і родичами для людей, які потребують допомоги і підтримки за станом здоров’я. Якщо маєте питання щодо опіки і догляду, самі відчуваєте вигорання і втому або просто потребуєте консультування та підтримки з медичних, юридичних, психологічних та соціальних питань.

Лінія підтримки організована в межах проєкту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг», який реалізується МБФ «Карітас України» в межах проєкту «Програма ЄС Міцні регіони — Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати наші благодійні проєкти – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/