Image

У Бориспіль прибула фура гуманітарної допомоги від Карітасу

0 Comments

31 піддон засобів особистої гігієни привезли у волонтерський центр «Перемога» 10 травня 2022 року. Гуманітарну допомогу надала благодійна організація «Карітас України» та компанія «Procter & Gamble» в межах акції «Піклування в кожен дім».

До Борисполя все більше прибуває внутрішньо переміщених осіб, які потребують допомоги. За словами заступника міського голови Євгена Грона нині вже зареєстровано 4 тисячі людей в Бориспільській ОТГ.

«Наша благодійна організація вже понад 28 років допомагає людям, які опинились в складних життєвих обставинах. Зараз у такий скрутний для країни час, коли іде війна, ми мобілізували максимум зусиль для того, щоб допомогти людям. Вже не перший раз із компанією «Procter & Gamble» в межах акції «Піклування в кожен дім» ми приїхали в місто Бориспіль. Минулого разу ми були тут в листопаді і привозили інший вид продукції, який розповсюджувався серед вразливих категорій людей. За цей час ми допомогли вже майже одному мільйону людей, які постраждали від бойових дій на території України», – зазначив Владислав Шелоков, директор з комунікацій та мобілізації ресурсів Карітасу України.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: Multimedia | Video | Відео | Мультимедія | Новини

Залишити відповідь