Image

Ти є важливим, бо ти є!

0 Comments

Понад 7 років при Карітас Борислав діє Центр для молодих людей з інвалідністю, головною метою якого є всебічна підтримка сімей, які виховують молодих людей з інвалідністю: соціалізація, адаптація та всебічний розвиток.

На сьогоднішній день Центр відвідують 27 молодих дорослих осіб з І та ІІ групою інвалідності віком від 17 до 45 років. Вони отримують цілий ряд соціальних послуг: денний догляд, соціальна адаптація, консультування, медіація, інформування, психосоціальний супровід, гуманітарна допомога, тощо.

Завдяки своїй роботі, команда Карітасу Борислав намагається повністю змінити застарілу модель суспільства, проголошуючи цінність та важливість кожного її члена, де цінують і приймають, підтримують та навчають, інтегрують та соціалізують.

Весь цей час діяльність фінансувалася іноземними донорами – німецьким фондом Renovabis, Карітас Іспанії , Caritas Ukraine.

Але для того, щоб в Бориславі і надалі підтримували людей з інвалідністю, необхідна ваша допомога!

Підтримати діяльність Центру для молоді з інвалідністю, що діє при МБФ «Карітас-Борислав» можна перерахувавши кошти на рахунок : МБФ «Карітас-Борислав»р/р UA583052990000026006031004812 Приватбанк ЄДРПО 33065892 Призначення платежу « Благодійна пожертва»


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь