Image

Святий Миколай завітав до діток в буферній зоні

0 Comments

Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для дітлахів – День Святого Миколая.

Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра, як же приємно дарувати, турбуватися про всіх, кого любиш.

Для багатьох людей дуже важливо вірити в дива, бо це дарує надію.

Це свято – прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.

Така казка завітала і на нашу Єлизаветівську локацію. Всі школярі з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настав цей довгожданий момент.

Учні початкових класів із задоволенням переглянули святкову програму «Чобіток Святого Миколая», співали про зиму і Святого Миколая, грали у музичні ігри «Підемо у двір гуляти», «Діти і Святий Миколай», розповідали вірші, співали пісень.

На свято до дітей завітав головний герой – Святий Миколай. Оскільки всі дітки протягом року були слухняними та ще й підготували для нього чудове свято, він вручив їм солодкі подарунки – про які подбав БФ Карітас Маріуполь.

Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не сваритися. Коли дітлахи отримували подарунки, їх оченята світилися неймовірною радістю. Задоволенні і щасливі малюки попрощались з гостем та запросили на наступний рік.

Позитивні емоції, гарний настрій, великий заряд енергії отримали всі присутні на святі. Ця подія залишить приємні спогади у пам’яті вихованців та гостей свята на довгий час.

Наші школярики щиросердечно дякують за солодкі подарунки до Святого Миколая. Велике дитяче «СПАСИБІ» всім робітникам Карітасу Маріуполь. Бажають міцного здоров’я, родинного тепла, Божої ласки. Нехай Господь віддячить Вам за добрі діла сторицею. Нехай Ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі!

Categories: News | Новини

Залишити відповідь