Image

Активний відпочинок відкриває не лише красу української природи

0 Comments


Волонтерів з Німеччини ознайомили з діяльностю Карітасу
02.10.2009
Обмін досвідом  між волонтерами Карітасу і представниками активної молоді католицької Церкви з Німеччини став доброю традицією. Завжди корисно відкривати для себе нові грані культури інших країн, збагачуватись новими враженнями, знайомствами з цікавими людьми.



 
 

Так, завдяки налагодженій співпраці з о. Дітмаром Веленброком – римо-католицьким священиком для душпастирської праці з молоддю волонтери Карітасу Івано-Франківськ УГКЦ мали можливість відвідати землі Німеччини (Vorpommern Mecklenburg). Під час подорожі волонтери з України ознайомилися з особливостями роботи у соціальній сфері з людьми похилого віку та дітьми з неблагополучних сімей. 

 
А цього року молодь з Німеччини протягом десяти днів відвідувала Україну. По приїзду в Україну вони ознайомились із діяльністю Карітасу Івано-Франківськ УГКЦ, познайомилися із працівниками та волонтерами. Завдяки організованим екскурсіям у Львів, Галич, Рогатин, Яремче, Коломию, Буковель гості з Німеччини мали можливість дізнатися більше про історію українського народу, звичаї та традиції. Найбільше запам’ятався похід на найвищу гору України – Говерлу. Молодь отримала масу позитивних вражень від спілкування та проведеного часу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Для нас є дуже важливим обмін досвідом, можливість отримати не лише фізичну, але й професійну волонтерську допомогу (перекладачі, журналісти, лікарі, педагоги). Якщо у Вас є бажання зробити щось корисне щоб реалізуватися творчо та духовно – пишіть нам, жодний лист не залишиться без уваги!

 

Categories: Новини

Залишити відповідь