Image

Семінари з протидії торгівлі людьми в селищі Тарутине

0 Comments

Мобільна група проєкту «Посилення мережі консультаційних центрів для людей, які постраждали від торгівлі людьми в Україні» спільно з Одеським обласним центром соціальних служб продовжує виїзди по Одещині.

Так 7 грудня 2021 року в селищі Тарутине був проведений семінар для посадових осіб Тарутинської селищної ради, фахівців із соціальної роботи ЦСС, ССД, закладів освіти, правоохоронних органів на тему “Торгівля людьми та трудова експлуатація. Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Механізми взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні”.

Учасники заходу обговорили актуальні питання профілактики цього ганебного явища, інформування населення стосовно шляхів уникнення ризикованих ситуацій, виявлення та ідентифікації постраждалих з метою надання їм всебічної допомоги.

Під час семінарів з представниками ТГ основний акцент ставиться на їхній тісній співпраці з місцевим населенням: ознайомлення на місцевому рівні з наявністю проблеми торгівлі людьми, способами убезпечення та допомогою, яку надають державні та недержавні організації, Карітас зокрема, у разі потрапляння в таку ситуацію. Бо в цієї проблеми нема ані статі, ані віку, а поінформований – означає озброєний.

Дякуємо за організацію заходу та підтримку Одеський Оцсс.

Захід відбувся у форматі мобільних виїздів в рамках проєкту «Посилення мережі консультаційних центрів для людей, які постраждали від торгівлі людьми в Україні», який реалізується в мережі Caritas Ukraine за підтримки Карітасу Кореї та Карітасу Іспанії.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь