Image

Різдво з присмаком милосердя

0 Comments

Різдво – це одне з найбільших християнських свят, коли кожна сім’я, навіть найбідніша, намагається створити у своїй оселі атмосферу затишку, щастя, миру і достатку. Та, на жаль, це Різдво не для всіх буде таким радісним, як повинно бути.

Багато українських сімей з дітьми зі страхом чекають цих, без перебільшення, найвеличніших свят, не маючи можливості та коштів, щоб накрити святковий стіл і забезпечити потреби своєї сім’ї в продуктах. 

Тому Карітас Харків з вашою допомогою хотів би зробити це Різдво для 20 сімей незабутнім, закупивши їм святкові продуктові набори на загальну суму 60 000 грн.

10 сімей – це наші підопічні, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, решта 10 сімей – це вихованці інтернатного закладу в місті Борислав, Львівської області, яким ми також хочемо подарувати смачний Різдвяний стіл.

Святковий продуктовий набір складатиметься із м’ясних виробів, молочної продукції, фруктів та випічки, вартість одного набору становить 3 000 грн.

Допоможіть нам допомагати! І нехай це Різдво завдяки Вам стане особливим для цих сімей!

Допомогти можна за посиланням: https://dobro.ua/project/rizdvo_z_prismakom_miloserdia/


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь