Image

Карітас Донецьк розпочав видачу продуктових наборів

0 Comments

23 листопада, мобільною бригадою Карітасу Донецьк у м. Дніпро було здійснено видачу 408 продуктових наборів 136 найбільш нужденним мешканцям селища Вільхове Станично-Луганського району, яке розташоване в зоні 0-5 км від лінії розмежування в Луганській області. 

В даному населеному пункті дуже багато вразливих категорій людей: це маломобільні, самотні люди похилого віку, особи з мінімальним доходом та багатодітні родини. Через близькість військових дій місцеві мешканці обмежені в основних базових потребах. Тому вчасна допомога у вигляді продуктів харчування для цих людей є дуже помічною та актуальною.

Навіть погані погодні умови не завадили швидкій та уважній адресній допомозі у вигляді  продуктових наборів місцевим мешканцям. Бенефіціари дуже чекали на працівників  Карітасу та зустрічали їх тепло та емоційно. 

Завдяки допомозі від Карітасу люди мають змогу відчути себе не покинутими напризволяще під впливом безлічі несприятливих факторів та задовільнити таку важливу життєву потребу, як продукти харчування.

Мешканці с. Вільхове дуже вдячні працівникам Карітасу за те, що в надскладних умовах вони проявили увагу, турботу та змогли подарувати надію на те, що безкорисна допомога існує.

Допомога надається в рамках проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг і ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я та підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на сході України», 2021-2023 рр.

У період розповсюдження COVID 19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів, тому працюють за новими протоколами.

Проект здійснюється при підтримці Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь