Image

Результати поїздки фахівців Карітасу Запоріжжя до Мар’їнки

0 Comments

23 січня 2020 року, в рамках поїздки до Мар’їнки (Донецька обл.) фахівці кризового центру Карітасу ЗапоріжжяЯрослав НевзоровНаталия БерезовецОлег Мисько, змогли зробити декілька добрих справ:

1. Провели тренінг на тему: «Позитивне подолання стресу», під час якого місцеві жінки змогли дізнатися про природу стресу та шляхи його подолання, зменшити психоемоційну напругу через вправи та знайти джерела ресурсу.

2. Відвідали жінку з інвалідністю, яка нещодавно втратила чоловіка та допомогли з иврішенням проблеми у пересуванні. Надали психологічну підтримку; знайшли та передали зручні в домашньому використанні ходунки, які є надзивчайно траспортабельними у використанні.

3. Відвідали дитину в центрі соціально-психологічної реабілітації. Після втрати мами, місяць тому, хлопчик відчуває самотність, біль, розгубленість та страх перед майбутнім. Фахівці надали психологічну підтримку та пригостили смаколиками.

В рамках проекту “Створення соціальних центрів для нарощення потенціалу осіб і громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, у сфері подолання труднощів та самозахисту”

Categories: News | Новини

Залишити відповідь