Image

Покращувати ефективність роботи: у Львові пройшли тренінги для працівників Карітасу

Працівники локальних організацій та Національного Офісу взяли участь в тренінгах. Зустрічі пройшли у Львові в перших числах травня.

Перший треніг з надання ефективного зворотнього зв’язку провів експерт з організаційного розвитку та корпоративної соціальної відповідальності Дмитро Якимець. Учасники тренінгу робили одне одному компліменти на основі фактів, вчились розрізняти “Очікування”, “Оцінку” та “Зворотний зв’язок”. Відбулося моделювання виконання завдання командами та проведення за результатами виконання, зустрічі зворотнього зв’язку менеджера із виконавцем завдання.

Кожен мав змогу спробувати себе у виконавчій чи управлінській ролі. Учасники змогли удосконалити комунікаційні навики та відкрити нові аспекти для ефективнішої взаємодії зі своїми командами.

Менеджери та керівники проєктів локальних організацій на одноденному тренінгу пройшли навчання складовим проєктного менеджменту та підходам до управління проєктами.

Навчання провела Оксана Дащаківська, тренерка для громадських організацій із проєктного менеджменту, викладачка Українського Католицького університету, керівниця Західноукраїнського представництва Міжнародного фонду «Відродження». Учасники мали можливість отримати підходи до визначення проєктної проблеми та дизайну проєктної заявки, користуючись такими інструментами як теорія змін та логічна матриця.

Учасники отримали не лише інструменти для розробки проєктів, а також чимало інсайтів як краще організувати прооєктну дільність, якими тренер з нами ділилася. Ми раді, що можемо разом зміцнювати організаційну спроможність нашої мережі.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проєкт – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь