Image

Навчання комунікаціям і фандрейзингу: працівники Карітасу України взяли участь у тренінгах

Перший тренінг із “Розробки проєкту для грантових аплікацій” для співробітників провела Наталя Климова. Завдяки участі у цьому тренінгу, працівники з різних Карітасів мережі змогли здобути цінні знання та навички в розробці та поданні проєктів для грантових програм.

Тренінг складався з ряду практичних вправ та завдань, які дозволили учасникам зрозуміти складні процеси та побачити, як вони застосовуються на практиці. Протягом тренінгу було багато роботи в групах, де учасники мали можливість навчатися взаємодіяти та працювати як команда.

Один із найважливіших етапів розробки проєкту – це визначення проблеми та створення дерева проблем, яке потім перетворюється в дерево цілей. Ще одна важлива тема, яку висвітлював тренінг – це лог фрейм проєкту. Коротко поговорили про бюджет і також учасники мали змогу отримати відповіді на запитання.

Другий тренінг із “Зовнішніх комунікацій для громадського сектору” для Карітасу провела Олена Кулигіна. Учасники отримали багато корисних знань про те, як ефективно спілкуватися зі стейкхолдерами та розповідати про свою організацію, як визначати свою цільову авдиторію, як її знати і правильно розуміти, про канали комунікації та модель PESO. Нові знання та практичні навички допоможуть учасникам покращити зовнішні комунікації своєї організації та збільшити її популярність серед громадськості.

Підсумовуючи, проведення цих тренінгів було дуже корисним та вдалим. Учасники отримали не тільки нові знання та практичні навички, а й змогу обмінятися досвідом та ідеями зі своїми колегами. Тренінги були підготовлені з увагою до деталей та інтерактивності. Тренери зуміли передати свої знання та досвід учасникам тренінгів.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проєкт – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь