Image

На території Станично-Луганської громади опікуються старшими людьми

0 Comments

Вже протягом року команда БФ “Милосердя-Луганськ” активно реалізовує проєкт «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» в буферній зоні Луганської області, на території Станично-Луганської громади.

Метою проєкту є сприяння підтримці та захисту життя вразливих верств населення та внутрішньо переміщених осіб у районах, що постраждали від конфлікту на сході України, шляхом заходів зі сталого відновлення та стійкості.

На сьогодні, під опікою соціальних працівників перебувають 50 літніх, важкохворих людей, яким надається повний комплекс послуг з домашнього супроводу та психосоціальної підтримки. Також, в рамках цього проєкту, 100 жителів громади отримують гігієнічні набори, що включають підгузки, пелюшки для тяжкохворих та маломобільних пацієнтів. Співробітниками фонду здійснюється інформаційна кампанія щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби Covid-19 та протидії домашньому насильству.

Підтримка населення надається в умовах стрімкого розповсюдження COVID-19 і вимагає підвищеної уваги до заходів захисту. Щоб не наражати бенефіціарів на можливу небезпеку інфікування, працівники нашої організації обов’язково дотримуються всіх заходів з безпеки та використовують засоби індивідуального захисту.

Проєкт “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях” реалізується за організаційної підтримки Caritas Ukraine і фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Caritas Österreich.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь