Image

В Карітасі Харків подарували свято дітям з інвалідністю, сиротам, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям

0 Comments

Карітас Харків щороку проводить благодійну акцію до Дня святого Миколая «Подаруй дитині свято». Ця акція проходить для дітей, що потрапили у складні життєві обставини: дітей сиріт, дітей з інвалідністю, дітей з різними важкими захворюваннями, а також дітей з багатодітних малозабезпечених родин.

Цей рік не став виключенням, і команді фонду вдалось влаштувати справжнє свято для понад 100 хлопчиків та дівчаток з м. Харкова та прилеглих районів. 

Резиденція святого Миколая в Карітас Харків отримала багато листів від дітвори різного віку із проханнями про бажані подарунки.

«Розглядаючи ці листи, відчуваю дотик до таємничості особи святого Миколая і причетності до радості і усмішки дітей.

Святий Миколай був реальною особою, який відзначався любов’ю і турботою для потребуючих. Маємо можливість продовжувати робити добро за його прикладом», — зазначає координатор акції «Подаруй дитині свято» сестра Дарія Панасть.

Діти сумлінно підготувалися до зустрічі з Чудотворцем: розповідали вірші, співали та просто раділи можливості побачити чарівника. За це Миколай виконував дитячі бажання: дарував довгоочікувані подарунки.

Після заходу організатори отримали багато позитивних відгуків від батьків та дітей:

«Справжнє диво – бачити щасливі та усміхнені дитячі обличчя.

Нехай святий Миколай дарує кожному з нас справжню радість та мир».

«Все підійшло, все таке яскраве добре. Дякуємо! Нехай Боженька якнайдовше зберігає Ваше добре серденько і дарує самі найкращі чудеса. Дякуємо. Любимо. По сестринські обіймаємо! І головне все тепле і дуже класнюче. Ще і ще раз Вам усім дякуємо!»

«Дякую, величезне, за організацію свята! У дітей здійснилися мрії! До сліз зворушливо дивитись як вони радіють. І це все завдяки вам!»

«Неймовірне диво! Діти продовжують вірити в чудеса, а батьки раді щасливим очам та усмішкам своїх чад. Дякуємо за прекрасне, добре, світле свято!»

Свято відбулось з ініціативи Карітасу Харків та з благословенням Преосвященного владики Василія Екзарха Харківського.

Величезна подяка благодійникам: ІТ-компаніям

Aimprosoft, GeoComply , SoftServe, Axiomsl, METRO UA та добродіям, які відгукнулися на листи дітей.

Сердечна вдячність святому Миколаєві — актору театру «Нафта» і «Воробушек» п. Миколі Мох та всім, хто був не байдужим та долучився до свята.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь