На Хмельниччині діти почали писати листи Святому Миколаю

В Хмельницькому стартувала щорічна акція «Листи до святого Миколая».

Психологиня Карітасу Хмельницький Олена Венгер каже: в акції “Листи до Святого Миколая” беруть участь близько тисячі дітей у складних життєвих обставинах з усієї Хмельниччини. Це діти з малозабезпечених сімей, діти-сироти, діти з інвалідністю. Також є п’ять інтернатів, які беруть участь у цій акції.

Щиро запрошуємо долучитися та спільно подарувати справжнє свято нашим маленьким підопічним:

– дітям з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах;

– дітям з інвалідністю;

– дітям-сиротам.

Долучитися можна наступним чином:

Взяти лист дитини та принести подарунок до Соціального центру Карітас Хмельницький – вул. Зарічанська, 10/3;

Перерахувати доброчинну благодійну пожертву: Банківський рахунок Р/р UA74 315405 00000 26005526249004МФО 315405 в Хмельницька філія АТ КБ «ПриватБанк»Код ЄДРПОУ 26216817. Призначення платежу: Благодійна пожертва на свято Миколая.

Поспішаймо творити добро разом!

Акція триває з 01 листопада по 10 грудня 2021 року. Деталі за тел.: 067 557 2128

Олена Венгер додає: до акції можуть долучитися всі небайдужі громадяни. Для цього можна перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду або прийти в благодійний фонд і взяти листа від дитини. З 13 до 17 грудня помічники Святого Миколая розвозитимуть їх по інтернатах та по домівках.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини