Image

Соціальна акція “Піклування в кожен дім” завітала до Покрова

0 Comments

Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» та компанія Procter & Gamble (P&G) як відповідь на пандемію COVID-19 у березні 2020 року започаткували акцію «Піклування в кожен дім». Її основна мета забезпечити потребуючих людей високоякісними пральними засобами та продукцією побутової хімії. Враховуючи загрози, які несе собою розповсюдження цієї небезпечної хвороби в різних куточках країни, акція була розширена на медичні заклади та соціальні установи. Тепер опіку представників соціально відповідальної компанії P&G та благодійної мережі Карітасу відчують якомога більше потребуючих людей.

29 жовтня 2021 року, більше 11 тонн благодійної допомоги, в рамках започаткованої соціальної ініціативи «Піклування в кожен дім», було передано територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Покров, Дніпропетровської області.

Понад 7300 літрів миючого засобу для поверхонь Mr. Proper та майже 3000 літрів засобу для миття посуду Fairy було доставлено до терцентру.

Отримати допомогу зможуть близько 400 осіб, які знаходяться на обліку в територіальному центрі.

Забезпечення потребуючих людей високоякісними миючими засобами набуває особливої актуальності в період поширення коронавірусної інфекції, адже дотримання чистоти мінімізує ризик захворювання на COVID-19.

«Хочу подякувати організації «Карітас України» за надану благодійну допомогу вразливим верствам населення, таким як: особи з інвалідністю, громадяни похилого віку та ті, що опинились в складних життєвих обставинах. Це дуже доречно в умовах сьогоднішньої пандемії, тому ці засоби підуть на покращення якості життя наших громадян. На обліку в територіальному центрі сьогодні знаходяться біля 400 осіб, і це дуже велика підтримка для них», – зазначила Даниленко Наталія Едуардівна, директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Покров.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь