Image

Карітас України став переможцем Рейтингу благодійників 2019

0 Comments

1 листопада у ДЦ «Леонардо», Український форум благодійників оголосив переможців Національного рейтингу благодійників 2019 – незалежного професійного рейтингу благодійних організацій, які оприлюднюють свої бюджети і звіти.

Захід відбувся вже шостий рік поспіль.

Все більше вітчизняних неприбуткових організацій публічно звітують про свої витрати, беручи участь в національному рейтингу та потрапляючи на карту благодійності.

Карітас України вчергове визнано лідером серед благодійників у сфері соціального захисту з бюджетом більше 100 млн грн.

«З великою приємністю я тримаю відзнаку Карітасу України як лідера серед благодійних організацій нашої держави, що працюють у напрямку соціального захисту населення. Це – визнання експертним середовищем передовсім високої ефективності та професіоналізму наших працівників, які працюючи по всій Україні, своєю щоденною працею приносять турботу та підтримку потребуючим. В той же час, лідерство Карітасу України у Національному Рейтингу Благодійників – є підтвердженням його відповідності високим стандартам прозорості та підзвітності перед суспільством», – зазначив на церемонії вручення почесної нагороди Владислав Шелоков, директор з комунікацій та мобілізації ресурсів Карітасу України.

За прозорістю Рейтингу cтежила Наглядова Рада:

Андрій Дубас, президент асоціації українських банків.

Андрій Бублик, директор із зв’язків з державними установами та комунікацій в Україні і Молдові ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед».

Світлана Супрун, незалежний експерт.

Ольга Щетініна, член правління Української асоціації оцінювання.

Катерина Засуха, власник та керівник партнер агенції «Ефективні комунікації».

Юрій Залуський, адвокат.

Катерина Смаглій, дослідник Атлантичної ради.

Довідково:

Національний рейтинг благодійників – професійний незалежний рейтинг благодійних організацій, які оприлюднюють свої річні податкові звіти. Це унікальна можливість публічно підтвердити прозорість та підзвітність діяльності на всеукраїнському рівні. До участі запрошуються усі благодійні фонди – від невеликих до найбільших. Рейтингування проводиться у чотирьох категоріях за обсягами благодійного бюджету. Приєднуйтесь до Рейтингу, щоб потрапити на Карту благодійності та завоювати довіру донорів, партнерів і громад.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь