Image

Карітас Івано-Франківськ продовжує інформувати людей про проблему торгівлі людьми

0 Comments

Працівники Карітасу їздять селами і містами та розповідають людям, як не потрапити у таку ситуацію та що робити, якщо вже біда трапилася.

Протягом січня команда Карітасу Івано-Франківськ побувала у Брошнів-Осадській, Більшівцівській, Старобогородчанській, Верхнянській та Галицькій ОТГ з інформаційною кампанією “Подорожуй безпечно”.

Працівники розповідали людям про небезпеки, які можуть їх чекати за кордоном та на території України, якщо працювати неофіційно.

Якщо у вас є питання щодо проблеми ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ, або ж ви виявили постраждалого від торгівлі людьми чи вам самим потрібна допомога, ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

📞 “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ”(095) 024 62 16(068) 322 49 77

📞 Національна “гаряча лінію” з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів0 800 505 501(безкоштовно зі стаціонарних телефонів)

📞 527(безкоштовно для абонентівКиївстар, МТС, Life)

📌Зупинимо торгівлю людьми разом!Карітас Івано-Франківськ працює у напрямку протидії торгівлі людьми у рамках проекту “Підтримка місцевих ініціатив з протидії торгівлі людьми” за фінансової підтримки Карітасу Іспанії Cáritas Española


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь