Image

Гаївки у парку Шевченка: як відзначали великодні свята у тернопільському Карітасі

Малеча водила великодні гаївки та грала в українські народні ігри. Дійство організував тернопільський осередок Карітасу. А долучитись до нього змогли як діти-учасники проєктів від благодійного фонду, так і пересічні тернополяни.

Біля хреста на Набережній, де зазвичай відбувається водосвяття, 20 квітня провели великоднє свято «Вже й Христос, вже й воскрес». Влаштували його, аби пригадати наші великодні традиції й звичаї, а ще – розважити дітвору, якій у цей непростий воєнний час так бракує веселощів. Дійство розпочав зі спільної молитви директор Карітасу отець Роман Загородний.

Долучились до веселої великодньої забави як учасники різноманітних проєктів Карітасу, зокрема: «Психосоціальна підтримка для дітей у школах», «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю», «Простір, дружній до дитини», діти з парафії храму у селі Кип’ячка, які беруть участь у проєкті «Розвиток соціального служіння», так і перехожі містяни – батьки з дітворою, які прогулювались Набережною та побачили захід.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проєкт – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь