Image

Діти з прикордонних міст Сумщини відпочили у Карпатах – Данкор

Протягом девʼяти днів діти жили у містечку Татарів Івано-Франківської області. Команда Карітасу подбала про духовне збагачення, фізичне оздоровлення та відпочинок дітей.

Дітям щодня організовували розважально-пізнавальну програму: руханки, майстер-класи, квести, запальні танці, екскурсії та походи в гори, тренінги психологічного спрямування.

Такі активності для дітей зробили відпочинок максимально насиченим, корисним і просто захоплюючим. Кожен отримав нові враження, самостійний досвід відпочинку без батьків, а ще багато друзів.

Керівниця сумського осередку Карітасу Катерина Пилипенко каже виданню Данкор:

«Ми дуже вдячні Карітас Україна за можливість зменшити емоційно-психологічну напругу та відпочити дітям з прикордонних громад Сумщини. Особлива подяка команді Карітас Чортків за насичену програму та нові враження для наших дітей. Усі повернулися щасливі, задоволені та заряджені позитивом. Вони ще надовго збережуть радісні спогади та яскраві моменти з відпочинку».


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь