Image

Більш ніж 300 000 захисних масок для населення виготовлять в межах програми «U-LEAD з Європою»

0 Comments

Карітас України у співпраці з програмою «U-LEAD з Європою» розпочинає новий етап проекту «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19» пошиття і розповсюдження масок для населення.

Загалом планується пошиття більш ніж 300 000 масок. Даний етап проекту має на меті не лише підтримати незахищене населення України у боротьбі з наслідками пандемії COVID-19, а й забезпечити роботою швейні підприємства, що знаходяться в невеликих громадах.

На даний час 11 приватних підприємств по всій Україні виграли тендери на виготовлення захисник масок від програми «U-LEAD з Європою».

Про перший етап проекту, а саме дистрибуцію наборів для працівників медичних установ, що розташовані в об’єднаних громадах, можна прочитати тут.

Програма «U-LEAD з Європою» підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь