В Надвірній працює благодійна їдальня Карітасу

Жорстока війна увірвалася в життя кожного українця. Зруйнувала родини, домівки та плани на майбутнє. Але не зруйнувала нашу віру і силу духу. Українці у цілому світі об’єднали свої зусилля заради спільної перемоги.

З перших днів війни команда Карітасу Надвірна докладає всі свої зусилля задля допомоги всім потребуючим. Не зважаючи на те, що кожен день працівники та волонтери благодійної організації допомагають вимушено переміщеним особам та людям, які постраждали через війну, благодійна їдальня в Карітасі Надвірна також працює.

Тут готують та видають близько 50 обідів щоденно для місцевих людей, що опинилися в складних життєвих обставинах, а також людей похилого віку, що перебувають під домашньою опікою Карітасу, яким волонтери доставляють гарячі обіди додому.

Співчуття і милосердя – шлях до перемоги Добра!

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/