Image

“Зустріч для змін” об’єднала представників українських локальних організацій та міжнародних донорів для створення нових партнерств

Зустріч організована, аби українські НУО могли особисто познайомитись з представниками міжнародних громадських організацій, що реалізують гуманітарні та соціальні проєкти у співпраці з локальними організаціями. 

У форматі живого спілкування локальні організації могли представити свої ідеї міжнародним партнерам, обговорити майбутню співпрацю, обмінятись контактами та проговорити те, що найбільше хвилює український громадський сектор.

Карітас України виступив партнером та співорганізатором заходу. Разом із Національною мережею розвитку локальної філантропії вдалося зібрати 60 активних представників українських локальних організацій та 15 міжнародних донорів.

Під час “Зустрічі для змін” учасники не лише подискутували про рівні партнерства та переваги чи недоліки мережування. Українські локальні організації мали можливість познайомитись з представниками донорських та міжнародних громадських організацій, обговорити спільні напрямки діяльності та домовитись про подальшу співпрацю. 

Активними учасниками зустрічі стали представники локальних осередків Карітасу України.

“Ми працюємо зараз з територіальними громадами й відповідно, я можу говорити про локальний досвід. З одного боку – Карітас, з іншого – громадські та міські ініціативи в громадах. Мережування на міжнародному рівні розвинене, але в маленьких громадах тільки розвивається, тому на локальному рівні більше викликів. Є враження, що люди бояться щось втратити, якщо підуть в партнерство чи мережу. Для мене мережування – це про єдність, яка дуже актуальна для нас, українці об’єднуються тоді, коли біда,” – сказала Марія Пагулич, заступниця директора Карітасу Кам’янське.

Організатори планують продовжувати такі зустрічі та експериментувати у форматах, тому підписуйтесь аби не пропустити нові можливості.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримати нашу діяльність з допомоги потребуючим – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь