Image

Запрошуємо в зимову Школу інтелектуального розвитку

0 Comments

Запрошуємо вас провести незабутній тиждень інтелектуальної насолоди, Великих зустрічей, глибоких сенсів та несподіваних відкриттів в Школі інтелектуального розвитку “Філософсько-психологічна школа”.

Школа – місце, куди їдуть за знаннями, а отримують глибоку внутрішню трасформацію!

Все дійсно Величне в нашому житті починається з Зустрічі з кимось важливим, хто вплинув на наше життя, світогляд, відкрив нове бачення та закохав у прекрасне. Ми створили майданчик, де у кожного є можливість не лише особисто познайомитися з неповторними інтелектуалами нашого часу, поставити їм свої запитання, але й п почати Діалог. Справжній щирий людський діалог від серця до серця! Наш мозок здатен розвиватися все життя. Він постійно потребує інтелектуальних тренувань. Школа інтелектуального розвитку – тижневий інтенсив, який активізує мислення, дає можливість оволодіти навичками аналітичного, критичного, глибинного думання. Якісні зміни у нашому житті починаються зі змін нашого мислення.

Протягом тижня у вас буде можливість слухати цікаві лекції, спілкуватися з найкращими спікерами, брати участь у практичних тренінгах та дискусіях, знайти однодумців та друзів, стати частиною мислячої спільноти, відчути радість дружби, діалогу, порозуміння, відпочити в величавому затишному лісі, вивчати та святкувати Життя!

Упродовж різних лекцій, тренінгів, перформансів ми торкнемось найглибших, ціннісно-світоглядних, психологічних, духовних та філософських проблем, пов’язаних із пошуками миру, діалогу, порозуміння, комунікації, подоланням конфліктів та відчуження.Запрошуємо сміливців, хто бажає нових відкриттів та змін до спільноти людей, котрі мають відвагу разом ставити складні питання і разом шукати відповіді.

Школа відбудеться з 12 по 19 лютого 2022 року в мальовничому м. Брюховичі (Львівська область) в Реколекційному Центрі “Світлиця”Спікери та розклад будуть опубліковані незабаром.

Із запитаннями або пропозиціями звертайтеся karitas2018@ukr.net, 093 551 73 20 – координаторка Яна Рожнятовська

Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/YUdZnVa


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь