Image

В Карітасі Дрогобич відкрили інклюзивно-творчу майстерню “Кольоровий світ”

0 Comments

20 грудня 2021 року, команда Карітасу Дрогобич відкрила творчу майстерню. Вона функціонуватиме для потреб людей з інвалідністю Дрогобицького регіону.

Планується, що у майбутньому майстерня переросте в соціальне підприємство, що забезпечить роботою людей з інвалідністю.

Серед головних напрямів праці інклюзивної творчої майстерні – це ремонт та реставрація меблів, створення творчих продуктів, проведення мистецьких майстер-класів з елементами інклюзії.

На цьому заході були присутні найближчі друзі – працівники Карітасу Самбірсько-Дрогобицької єпархії, гості та волонтери, мешканці спільноти взаємодопомоги “Наша хата”, також було приємно бачити голову Дрогобицької РДА Степана Кулиняка , який подарував цінні, а саме головне, потрібні подарунки за що – щиро дякуємо.

Вдячні також заступниці начальника управління соціального захисту населення при міській раді Галині Лаб’як за вашу участь, присутність, та підтримку! Цей інклюзивний простір дозволить проводити спільні майстер-класи, воркшопи для школярів і молоді з інтелектуальними порушеннями Центру “Дивовижні долоні”, мешканців “Наша хата”.

Це нове обладнання забезпечить ефективну соціальну та трудову реабілітацію для осіб з інвалідністю через їх залучення до діяльності в створеній творчій майстерні «Кольоровий світ».

Проект реалізовано БФ Карітасом СДЄ УГКЦ за безпосередньої підтримки та фінансування БФ «Вплив».


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь