Image

Запрошуємо на вебінар “Як реалізовувати потрійний нексус на сході України”

0 Comments

22 грудня з 10:30 до 14:00 запрошуємо на онлайн-семінар “Як реалізовувати потрійний нексус на сході України: рекомендації для громадянського суспільства”. Організатори заходу – Карітас України спільно з міжнародною платформою CivilMPlus.

Вебінар присвячений темі потрійного нексусу, або взаємозв’язку між Гуманітарним – Розвитковим – Миробудівничим компонентами роботи громадських організацій і тому, як міжкластерні проекти можуть сприяти відновленню миру на сході України.

Група експертів презентує концепцію міжкластерного підходу, специфіку його застосування в конфліктних регіонах у світі та розкаже, як потрійний нексус може розширити горизонти співпраці з донорами та удосконалити адвокаційні можливості громадського сектору, що працює над розбудовою миру та відновлення на сході України.

За результатами обговорення експертами буде напрацьовано список практичних рекомендацій для громадянських організацій та поширено його серед зареєтрованих учасників.

Наші експерти:

  • Ганна Гоменюк, Карітас Україна
  • Марк Дітріх, Спільна комісія з моніторингу та оцінки у Джубі, Південний Судан
  • Антон-Йозеф Хаген, ООН Україна

Лілія Кісліцина, ГО “Смарта”, Краматорськ

Робочі мови: українська, російська, англійська

Для реєстрації у заході перейдіть за посиланням: https://cutt.ly/fUrm1B5


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь