Image

Волонтери Запоріжжя згуртувались у боротьбі з COVID-19

0 Comments

11-го березня виповниться рівно рік карантину, за умовами якого ми всі живемо. Ситуація складна, хвороба невідома. Усім нам було дуже скрутно. І морально, і фізично. Але тепер давайте хоч на хвилинку спробуємо уявити, як цей рік провели люди, які і до запровадження каранту опинилися у складних життєвих обставинах.

З початком карантину фахівці Карітасу Запоріжжя почали власноруч шити захисні маски та передавати їх на благодійність, зокрема у місця спалаху інфекції. Та все ж потреба у засобах індивідуального захисту ставала ще більша. Благодійний фонд почав залучати людей до пошиття масок на волонтерських засадах. Усі необхідні матеріали закуповував Карітас Запоріжжя.

Щомісяця благодійна акція набирала обертів. До Карітасу звертались все більше і більше людей, які мають активну громадську позицію та величезне бажання допомогти та бути корисними. Згодом почали долучатися громадські організації та навіть навчальні заклади.

Сьогодні участь у акції із пошиття захисних масок для людей, які опинилися у складних життєвих обставинах беруть волонтери та громадські організації зі всієї Запорізької області, зокрема м. Токмак, Мелітополь, Приморськ.

Усі маски, які шиють волонтери, фахівці БО «БФ «Карітас Запоріжжя» передають людям, які опинилися у складних життєвих обставинах та людям вразливих категорій населення (лікарні, дитячі будинки, будинки для літніх людей тощо).

Ми щиро вдячні усім, хто долучився, долучається чи планує долучитися до добрих справ! Ви робите цей світ кращим.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини

Залишити відповідь