Image

Відвідувачі центру «Дивовижні долоні» показали таланти на творчому фестивалі

0 Comments

Традиційно, на початку осені, в часі святкування Дня міста, Дрогобицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить фестиваль «Дрогобич скликає друзів» для дітей та молоді з інвалідністю. Центр Карітасу Дрогобич по роботі молоді з інвалідністю «Дивовижні долоні» традиційно бере в ньому участь.

Наряду з іншими професійними творчими колективами міста, цього разу підопічними Карітасу було представлено два номера: маловідомий вірш про Дрогобич та пісня «Дороги іншої не треба».

Мета подібних заходів залишається незмінною – сприяння реабілітації та соціальній адаптації молоді з інвалідністю засобами мистецтва, пошук нових талантів серед них та їх підтримка. Серед основних цілей також забезпечення рівних можливостей молоді з особливими потребами, створення сприятливого соціуму для розвитку творчого потенціалу, виявлення їх індивідуальності в усіх жанрах мистецтва, розширення кругозору та розвитку, інтелектуального рівня. На таких заходах відбувається творче спілкування між молоддю, фахівцями реабілітаційних установ та обмін досвідом.

Команда центру «Дивовижні долоні» також використовує ці зустрічі для висвітлення власної діяльності, як одного з найважливіших напрямків Карітасу Самбірсько-Дрогобицької єпархії.

Робота проекту «Підтримка соціальних центрів Карітасу України у програмах для людей з інвалідністю в Україні» відбувається за безпосередньої підтримки католицького БФ Реновабіс (Німеччина).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь