Image

В Рудно відбувся соціально-культурний захід “Особливі історії особливої молоді”

0 Comments

Черговий соціально-культурний захід за участю молоді з інвалідністю, якою опікується Карітас Львів, відбувся 21 жовтня, у неділю, на парафії Святого Володимира Великого у Рудно. Цього року це вже десята поїздка у культурно-освітні заклади області і парафії з фотовиставкою та виставкою-ярмарком, які популяризують успіхи і таланти молоді з особливими потребами.

Гостей зустрів настоятель храму о. Юрій Воловецький. Парафіяни оглянули фотовиставку, де були представлені портрети молодих людей (автор – Катерина Птаха), почули про діяльність «Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами» Карітасу Львів. Присутні також побачили і мали можливість придбати вироби, виготовлені руками друзів. Особлива молодь пригощала всіх гарячою кавою, чаєм та солодощами.

Директор Карітасу Львів, синкел соціального служіння Львівської Архиєпархії УГКЦ висловлює подяку парохам, священикам за відкритість і можливість популяризувати історії особливої молоді. Зокрема, такі заходи відбулись на парафіях Успення Пресвятої Богородиці у с. Лапаївка (настоятель о. Михайло Гарват), Святого Миколая у смт. Глиняни (настоятель о. Андрій Лукачик). Пожертви підуть на розвиток «Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами».

Захід відбувався за підтримки Львівської освітньої фундації в рамках всеукраїнського проекту «Активізація соціального служіння у громадах».

Categories: Новини

Залишити відповідь