Родини з Одеси розвіюють стереотипи про Схід та Захід України

П’ять родин з Одеси вирішили розвіяти стереотипи і міфи, що існують у суспільстві, та на власному досвіді переконатись, що ми є одна єдина родина – Україна.

Серед родин, які виїхали в подорож до Прикарпаття є й корінні одесити, й внутрішньо переміщені особи і навіть родина з Вірменії, які відвідують Карітас Одеса.

В Карітасі Івано-Франківськ гості познайомились із приймаючими родинами, в яких будуть проживати п’ять днів.

На родини з Одеси чекають цікаві екскурсії, тренінги та заняття.

Бажаємо незабутніх вражень і гостям, і гостинним родинам!

Захід організовано в рамках проекту «Зміцнення соціальної згуртованості».

Осінні канікули – чудовий час, аби вирушити у мандрівку усією родиною! Такою мандрівкою для п'ятьох сімей з Одеси став візит до Івано-Франківська, організований нами спільно із Карітас Івано-Франківськ. Під час подорожі родини будуть ближче знайомитись із мешканцями Західної України і власноруч доводити, що всі ми є однією родиною незалежно від того, хто в якій частині країни проживає. А сьогодні ми вже встигли відвідати два музеї і влаштувати пікнік разом з івано-франківчанами. Було пізнавально, смачно та весело! Тож, наповнені новими враженнями йдемо відпочивати, а завтра – вперед до нових пригод!Захід організовано в рамках проекту "Зміцнення соціальної згуртованості"

Gepostet von Caritas Odesa UGCC am Samstag, 27. Oktober 2018