В музеї історії Кам’янського нагородили переможців конкурсу «Шевченко єднає»

Велична постать Великого Кобзаря об’єднала різні покоління кам’янчан у Карітас Кам’янське 10 березня.

Захід «Шевченко єднає» був присвячений 207-й річниці від дня народження Тараса Шевченко. Навіть сьогодні творчість великого поета дають відповідь на багато запитань, які ставить перед українцями історія, допомагають знайти силу та наснагу для розбудови національної держави.

До дня народження поета в музеї історії міста виступали талановиті діти і творчі колективи. Також відбулося підбиття підсумків конкурсу «Шевченко єднає» та були нагороджені переможці. Захід відбувся в співпраці з Відділом культури Департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради та Музеєм історії м.Кам’янське в межах проєкту «Долаючи розломи в громадах» за підтримки «Карітас України», «Карітас Німеччина» та Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Video | Відео | Новини