Image

Тижневик заходів Карітасу на протидію COVID-19 (29.06-05.07.20)

Карітас Бучацької єпархії долучився до акції «Милосердя в кожен дім»

В межах спільної благодійної акції «Милосердя в кожен дім» Карітасу України та компанії P&G, о. Роман Бронецький директор Карітасу Бучацької єпархії УГКЦ, передав для потребуючих дітей у Дім Милосердя, та Родинний дім Введення в храм Пречистої Діви Марії, що у м. Чорткові, пральні засоби, підгузки та засоби особистої гігієни.

Мешканці Ясинуватського та Мар’їнського районів отримали продукти від Карітасу

В кінці червня мобільною командою Карітас Запоріжжя вже вдруге була надана допомога найуразливішим людям похилого віку, які проживають в с. Славне (Мар’їнського району) та с. Пантелеймонівка (Ясинуватського району).

Через відсутність в цих селах будь-яких магазинів та аптек, продуктові та гігієнічні набори є вкрай необхідними та актуальними, особливо в умовах пандемії COVID-19. Соціальні працівники та активісти Карітасу Запоріжжя виключно адресно, з обов’язковим дотриманням відповідних протоколів безпеки, здійснювали дистрибуцію також в с. Олександропіль, с. Новоселівка (Ясинуватського району), с. Новомихайлівка та с. Парасковіївка (Мар’їнського району).

БФ «Милосердя-Луганськ» підтримує літніх людей в період карантину пов’язаному з поширенням COVID-19

Протягом червня місяця, команда проекту «Домашня опіка» БФ «Милосердя-Луганськ» надавала своїм підопічним продовольчі набори. Всього було роздано 123 набори, на загальну суму 36 531 грн. Ця подія була здійсненна, дякуючи допомозі Caritas Ukraine та Caritas Österreich.

Ми вдячні всім благодійникам, які підтримують наших стареньких, перераховуючи кошти на наш рахунок!

Ви можете стати благодійником та підтримати наших підопічних перерахувавши кошти на розрахунковий рахунок організації, за реквізитами:
Банк АТ КБ «Приватбанк»
МФО 304795
Р/р 26002053723234
ЄДРПОУ 25059862
*призначення платежу: Благодійна пожертва на проект «Домашня опіка».

Карітас Житомир за підтримки місцевих волонтерів провів ряд акцій у Житомирі, Чуднові та Чуднівському районі

З 22 по 29 червня понад 300 родин, що опинилися у скрутному становищі змогли отримати якісні миючі засоби від Procter & Gamble, а саме засоби для прання Ariel та Tide, засоби для прання та догляду за будинком Gala, засоби для захисту та пом’якшення білизни Lenor та універсальні засоби для прибирання Mr. Proper у рамках проекту «Піклування в кожен дім».

Окрім того, вихованці Тетерівського дитячого будинку-інтернату, безпритульні з обласного центру обліку бездомних осіб та мешканці центру соціально-психологічної допомоги отримали гелі для душу Old Spice та одноразові бритви Gillette.

Карітас Стрийської єпархії розпочав надавати гарячі обіди для потребуючих

Карітас Стрийської єпархії розпочав надавати гарячі обіди для потребуючих – тих хто внаслідок вимушених карантинних заходів опинилися у великій скруті та потребують підтримки.

Скористатися такою допомогою сьогодні мають можливість бенефіціари Карітасу, зокрема люди інвалідністю, діти-сироти, малозабезпечені сім’ї, одинокі люди похилого віку.

Також Карітас дбає про доставку гарячих обідів тим, хто самостійно не мають змоги прийти на обід, принагідно працівники фонду цікавляться умовами проживання, побуту наших бенефіціарів.

Реалізація даної ініціативи здійснюється в рамках проекту «Soup Kitchen – Благодійна кухня» за підтримки Львівська освітня фундація.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь