Тижневик заходів Карітасу на протидію COVID-19

За період 21-27.09.20

В Бориславі закінчився проект по допомозі сім’ям в період карантину

Цими днями завершилася видача гуманітарної допомоги в рамках 3-місячного проєкту «Надання гуманітарної допомоги та забезпечення базових потреб вразливому населенню, на яке вплинула пандемія COVID-19».

Щомісяця, сім’ї, які перебували в скрутному матеріальному становищі отримували продуктові набори, миючі та гігієнічні засоби. Ця допомога стала можливою за фінансової підтримки Карітасу Австрії та організаційного сприяння Карітасу України.

В Хмельницькому підбили підсумки проекту з протидії COVID-19

Проект «Надання гуманітарної допомоги та забезпечення базових потреб вразливому населенню, на яке вплинула пандемія COVID-19», який діяв в Карітасі Хмельницький з 22 червня 2020 року добіг до завершення.

Впродовж цього періоду 27 сімей були забезпечені допомогою у вигляді продуктів харчування та гігієнічних засобів, а також отримали психологічні консультації щодо їхніх потреб та ситуації, що склалася. Допомогу у визначенні вразливого населення, на яке вплинула пандемія COVID-19 (сімей в СЖО) надала Служба у справах дітей Хмельницької обласної адміністрації.

Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії 3 місяці надавав гуманітарні набори потребуючим

Завершилася видача гуманітарної допомоги в рамках трьохмісячного проєкту «Допомога вразливим сім’ям із дітьми під час COVID -19».

22 сім’ї із дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах, щомісячно отримували продуктові набори, побутову хімію та засоби індивідуального захисту.

Ця допомога стала можливою завдяки підтримці Карітасу Австрії та Карітасу України.

БФ «Милосердя Луганськ» надав допомогу 320 вразливим родинам із дітьми, що проживають в буферній зоні

Через пандемію COVID-19, карантинні обмеження і спад економічної діяльності значно збільшилася кількість сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги. Аби забезпечити базові потреби таких сімей, команда БФ “Милосердя-Луганськ”, протягом 3 місяців надавала допомогу повноцінними продуктовими наборами, засобами індивідуального захисту та засобами гігієни. Також, за потребою, батьки та діти отримували фахові консультації від психолога та соціальних працівників проєкту.

Загалом допомогу отримати 320 родин, що мають у своєму складі неповнолітніх дітей та проживають у населених пунктах уздовж лінії зіткнення в Станично-Луганському районі Луганської області. На сьогодні було видано 2880 продуктових і 320 гігієнічних наборів, якими вдалося забезпечити 1 139 бенефіціарів проєкту.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/