Image

320 родин в буферній зоні отримали допомогу від БФ “Милосердя Луганськ”

0 Comments

Через пандемію COVID-19, карантинні обмеження і спад економічної діяльності значно збільшилася кількість сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.

Аби забезпечити базові потреби таких сімей, команда БФ “Милосердя-Луганськ”, протягом 3 місяців надавала допомогу повноцінними продуктовими наборами, засобами індивідуального захисту та засобами гігієни. Також, за потребою, батьки та діти отримували фахові консультації від психолога та соціальних працівників проєкту.

Загалом допомогу отримати 320 родин, що мають у своєму складі неповнолітніх дітей та проживають у населених пунктах уздовж лінії зіткнення в Станично-Луганському районі Луганської області.

На сьогодні було видано 2880 продуктових і 320 гігієнічних наборів, якими вдалося забезпечити 1 139 бенефіціарів проєкту.

Дана гуманітарна програма стала можливою завдяки підтримці Caritas Österreich та Caritas Ukraine і реалізується в межах проєкту «Гуманітарна допомога населенню Луганської області, яке постраждало від COVID-19″ в складі проєкту «Психосоціальний супровід (ПСС) для дітей та батьків/опікунів у буферній зоні на сході України».


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь