Image

«Центр підтримки сім’ї» Карітасу Запоріжжя відзначив День батька

0 Comments

Кожен маленький хлопчик прагне бути схожим на свого татка – сильного, розумного, люблячого, дбайливого господаря сім’ї. А кожна маленька дівчинка мріє вийти заміж за чоловіка з татовими рисами характеру. Тато – важлива людина в житті кожного і кожної з нас.

Цього року в Україні День батька вперше відзначали на державному рівні. Фахівці проекту «Центр підтримки сім’ї» Благодійного фонду Карітас Запоріжжя також долучилися до святкувань.

До цього ми відзначали День батька неофіційно – у третю неділю вересня. Відтепер святкуємо з усією країною – 16 червня.

Фахівці «Центру підтримки сім’ї» організували та провели для татусів справжнє незабутнє свято. Урочистості проходили в капличці святого Володимира, що в парку Сагайдачного.

Так, у дружньому колі зібралися:

– сім’ї, які перебувають у кризовій ситуації; 
– підопічні проекту «Центр підтримки сім’ї»;
– прихожани церкви.

Татусів вітали щиро і від душі – діти декламували вірші та дарували своїм батькам яскраві листівки, які створили власноруч. А ось мужній учасник АТО Олег Мироненко привітав гостей свята проникливою піснею.

По завершенню святкового дійства на всіх чекали частування.

За смачні соки ми щиро вдячні PepsiCo Ukraine. Також окрема подяка Food Bank Ukraine, як завше за надійну підтримку.

Бережіть своїх татусів і не забувайте говорити їм, як сильно ви їх любите. Для вас це дрібничка, а для них – велике щастя чути ці слова і бачити ваші люблячі очі.

_ _ _ _ _

Проект «Центр підтримки сім’ї» співфінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь