Image

Сильна громада — сильна країна

0 Comments

З 1 по 11 лютого 2022 року, в межах проєкту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг» пройшли онлайн-тренінги для громад-партнерів Сумської області.

Учасниками тренінгів були керівники соціальних закладів та установ Тростянецької, Краснопільської, Липоводолинської, Білопільської громад, Шосткинської, Ямпільської та Новослобідської громад.

На тренінгу було розглянуто теми:

  • Основи організації надання соціальних послуг у новостворених територіальних громадах, зокрема, гендерно-орієнтований підхід у наданні соціальних послуг;
  • Основи бюджетування соціальних послуг.

Заняття провів тренер Андрій Мацокін.

Проєкт «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг» впроваджується в межах проєкту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізовується Deutsche Gesellschaft für InternationaleZusammenarbeit (GIZ) GmbH.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь